joi, 4 februarie 2010

e oficial!

Luni o să ne găsiţi la chioşcurile de ziar împreună cu tatăl nostru, săptămânalul Luduşeanul.
Aseară am fost la minunata emisiune a Radioului Transilvania unde ne-aţi fi putut trage la răspundere, pune beţe în roate şi interoga mai ceva decât la poliţie. Desigur că n-am făcut mare tam-tam şi nu ştiu câtă lume a ştiut despre prezenţa noastră în studioul radioului, dar am fost mult prea timide ca să ne creăm un public mareţ. Oricum, dacă de azi va arunca cineva cu roşii în mine pe strada, voi ştii motivul.
Surprinzător a fost că spre sfârşitul emisiunii lumea nu se mai sătura de pus întrebări. Ne pare rău pentru cei care n-au mai apucat să-si spună ofurile, dar nu disperaţi. Mai puteţi face acest lucru şi luni, în acelaşi loc, la aceeaşi oră, adică pe 100,4 fm începând cu ora 18.
Iar la capitolul "discriminarea băieţilor", n-a mai rămas decât o enigmă. "Cine este Andrei BOB?" Ei bine, n-o să aflati niciodată :P :)) sau cel puţin până nu crede "acesta" de cuviinţă să-şi dezvăluie identitatea reală, mult prea bine acoperită de cea falsă.
Iar la sfârşit, o anunţăm pe Sabina din IX D că-şi va găsi o parte din poezii în ultima pagină a ziarului şi că vă aşteptăm şi pe restu să ne împărtaşiţi "talentele" voastre. Alte intrebări ne puteti adresa pe mail, sau aici in comentarii, iar noi o să vă răspundem in cel mai scurt timp posibil.
Tot luni o să publicăm toate articolele şi aici pe blog, ca să poată fi citite de cei care nu vor apuca la ziar.
La recitire!

pikchiu

0 comentarii:

 
toate drepturile asupra textelor sunt rezervate exclusiv autorilor acestora