luni, 8 februarie 2010

Hop cu-n scop, by Andrei BOB :)

Berbec
Ai putea să-i spui bunicii tale să cam repare măturile pentru că o să vezi în următoarele două - trei zile că terenul arabil pe care stai se cam transformă în câmp de luptă. Copacul din curte e un adversar pe cinste şi dacă ai vaga si proasta impresie ca o să il învingi, te inşeli amarnic. Deci, apelează la domnul Miagy şi roagă-l frumos să mai scurteze din gardul pe care trebuie să-l vopseşti, căci oricum o să ţi se termine vopseaua.

Taur
"Ce n-ai daa, să afli care-i numerele câştigătoare.." Azi, te sâcâie peste tot o melodie tâmpită, fără zahăr, care îţi dă bătăi de cap. Poţi să-i ceri celui mai bun prieten puţin noroc să câştigi la loto. Nu vrei premiul cel mare, dar nici nu te mulţumeşti cu jumătate din el, pentru că eşti o persoană respectabilă.Ce-o să zică prietenii tăi când o să vadă că ţi s-a dus "averea" pe berile pe care le beţi astă seara? Rugăm frumos să fie cu paiul! :D

Gemeni
Azi, eşti cam aiurit.Cred că e de la camera inchis colorată de acasă (sau..nu de acasă..)
Ai un chef nebun de spart geamuri. Vezi că ale vecinului sunt noi, dar ca să eviţi o groază de probleme care o să tăbărască in capul tău, mai bine priveşte in jur şi spargele cele din camera deschis colorată. Aşa o să porţi pică ambelor camere. Şti că o să faci pe îngerelul toată săptămâna, ca să te asiguri că o să mai ai bani de buzunar si că mami o să te mai lase să ieşi seara in oraş. Pe noi sincer, ne cam doare capul de la prostiile pe care le faci!

Rac
Vezi să te îmbraci bine! Mai are rost să-ţi spun să te înarmeazi cu greble, lopeţi si toate cele? Da. Azi ai o misiune de inceput, de continuat şi de terminat...dacă nu cumva rămâi fără vlagă până ce se apucă nea` cocoş de (în)cântat. O să răscoleşti tot fundul grădinii, îmbrăcat in salopeta plină de vopsea si ulei de motor a lu' bunicu' pentru a găsi piatra aia magică de care îţi povea bunica acu' o groază de ani.Noi zicem să te cam saturi..

Leu
Ai de rezolvat ceva chestii interesante săptămâna aceasta. O să fie o săptămână propice pentru înmulţirea broaştelor în laborator. Şi tu, o să fi micul (sau marele) biolog, ce o să se inroşească la fiecare sunet pe care îl reproduci, împreună cu acestea.O să ţi se termine substanţele necesare pentru lucrare, ştim sigur.Aşa că, dacă o să mergi în căutarea lor, mai ales cu "pe jos-urile", ai grijă la condus, deoarece stocul pentru lanţurile speciale s-a epuizat! Oac-oac!

Fecioară
Stai cam prost cu memoria.Cum ai putut să uiţi că azi e ziua străbunicii tale care se mişcă din sufragerie în bucătărie în reluare (nici gând să iasă afară), plimbându-se ca pe o pasarelă, crezând că e Miss? Şi azi, fiind ziua ei, o să aterizezi pe sofa, ascultându-i poveştile plictisitoare despre cai verzi pe pereţi şi porci ce zboară, concentrându-se la un lucru sigur cand vorbeşte despre toate astea: Străbunicul.A..si nu uita să iei cu tine ochelarii pe care sunt desenaţi doi ochi (o să ai parte de o luuungă călătorie in lumea viselor).

Balanţă
Te-ai trezit bine dispus, cu mâţa la picioarele tale. Ştiiii, ai ceva datorii vechi şi buzunarele tale sunt leşinate.Rugăm frumos să iei atitudine si să le umplii, o să-ţi fie mai cald după.O să găseşti azi un afiş cu o ofertă favorabilă şi chiar îţi place cum sună: "Cules de portocale!" Deja te umfli în pene.Ai grijă să nu fie acre, că se cam satură lumea de ele.Am auzit că e o perioadă numai bună pentru vânătoare, în special cea de urşi. Ce mai aştepţi? Ia puşca si pleacă!

Scorpion
"O să cam luăm o pauză." Da, de atunci cuvintele acestea îţi răsună în toţi pereţii cranieni.Cred că îţi dai seama că ai făcut demult pană, aşa că te sfătuim cu tot dragul să nu te mai deplasezi aşa.Vezi că ai undeva prin podul casei un preş personalizat.E facut special pentru tine, aşa că îl iei şi îţi dai drumul de pe acoperiş, iar la aterizare o sa afli ceva cam neplacut: nu ai frâne şi nu ştii să zbori.Mai adaugă o literă pe dosul obiectului zburător si totul o să fie OUkey.

Săgetător
Doamne, cicălitor mai eşti! De când nu mai dai pe la Cotroceni, nu ai stare. E vorba doar de puţine sute de kilometri.Nu e nimic grav, aşa că poţi lua rolele.Astrele iţi sugerează o schimbare de "luc", şi pentru a nu duce lipsa vechii frizuri, iţi recomandăm codiţe laterale.Sper că ţi-ai dat seama că ai nevoie de ochelari in pătrăţele ca să observi cuvertura simplă de la bunica, in carouri, sau să o pui in cap pe post de eşarfă in caz că nu te obinuieşti cu look-ul nou.Căpişi?

Capricorn
Azi, îţi trece prin cap(ul gol) o idee grozav de grozavă.Te gândeşti că nu ar strica să-ţi deschizi un coafor pentru a mai schimba nişte capete plouate si plictisite de la vremea de afară.Oricum te pricepi la asta, şi ai nevoie de culori stridente pentru a vopsi şi a fi in trend.Propunem şi un moment de relaxare totală şi desprindere de mâna dreaptă a lumii, o plimbare pe Sena cu răţuştele complicate şi mute ale vecinului.Şasă! Şasă răţuşte mute!

Vărsător
Pfff..Pe tine te aşteaptăăă..o săptamână de intensitate maximă.Totuşi, vestea bună e că TU vei fi curentul principal.Nu te speria! Vei fi doar o bombă cu ceas, la care numărătoarea inversă a început, doar ca să se bâlbâie, iar frigul de afară nu te afectează ci mai degrabă îţi activează fiecare senzor ca să te poţi mişca in voie.Şi nu uita că ai voie să îţi laşi amprenta pe fiecare cană de ceai de fructe de pădure cu lămâie şi cu două pliculeţe de zahăr ca să ţină cana minte că trebuie să se verse.

Peşti
Este ceva ce nu îţi dă pace să dormi linistit de ceva vreme incoace.Şi sunt doar trei cuvinte: "Pescuitul la copcă!" Să şti că pescarii sunt foarte îndemânatici, deci o să găsească fiecare câte un canal fără capac.Şi să nu te sperii dacă, din greşeală o să te trezeşti cu un cârlig care te scoate la suprafaţă din mediul "roz" în care dansezi cu bulele de apă şi aer.Oricum, in ultima vreme eşti cam plutitor...

Andrei BOB:)

0 comentarii:

 
toate drepturile asupra textelor sunt rezervate exclusiv autorilor acestora