luni, 8 martie 2010

Se ingroasa gluma

Azi, 8 martie 2010, puteti gasi la chioscurile de ziar numarul 2 din "Viata incepe la ora 8" impreuna cu Luduseanul-tata.
Daca primul numar a fost putin cam timid, la fel ca orice inceput, in numarul 2 veti putea citit o sumedenie de informatii variate, din spatele Portilor de Fier III. Astfel veti gasi informatii mai ales despre sportivii liceului si artistii pasionati de muzica, dar si despre doua olimpice la nivel national ale liceului si rezultatele primelor probe de competente prin care au trecut elevii din clasa a XII-a. Sunt nelipsite si lucrarile din “atelierul de creatie”, prezicerile astrologice facute de globul ciobit al lui Andrei BOB si alte informatii interesante. Toate le gasiti atat in ziar cat si aici, putin mai jos.
Le mai urez bun venit in echipa noastra lui Raul Bularca, tehnoredactorul-ucenic si Andreei Oltean – “portretist”.
Si daca vreti sa aruncati cu pietre pentru titlul gresit din prima pagina, acum stiti in cine sa dati. Dar nu loviti prea tare! :"> :))
Maine o sa ne auzim pe calea undelor la Radio Transilvania, dupa ora 18:30, cu trecerea in revista a ziarului. De data aceasta o puteti bombarda cu intrebari pe Teo, care are emotii (ca fapt divers, sa sunati cat mai multi si sa ii puneti bete in roate!>:) :)) ).
Si cu ocazia frumoasei zile de astazi, le uram tuturor profesoarelor si elevelor liceului o primavara calda si sa fie la fel de frumoase si fericite!
La recitire!

pikchiu

0 comentarii:

 
toate drepturile asupra textelor sunt rezervate exclusiv autorilor acestora