vineri, 23 aprilie 2010

Recomandarea lunii

"Dragoste la prima vedere"
Autorul binecunoscutelor “A Walk To Remember” şi “The Notebook”, Nicholas Sparks, continuă să ne pătrundă în suflete cu noi poveşti de dragoste, prin stilul său unic de a descrie iubirea din unghiul cel mai potrivit: suferinţa. “Dragoste la prima vedere” este, aşadar, o poveste uimitoare dintre un bărbat şi o femeie, dar în aceeaşi măsură, şi dintre un părinte şi un copil. Îndoielile, obstacolele şi temerile nu lipsesc din viaţa protagoniştilor, Jeremy şi Lexie, însă iubirea lor e câştigătoare, acest fapt fiind dovedit până la ultima pagină a romanului. Aici, se demonstrează că, uneori, un sfârşit poate fi un nou început şi că tragediile pot duce la bucurii neaşteptate, datorită sentimentului de iubire neîntinată. Acest roman va duce cititorul pe culmile cele mai profunde ale emoţiilor, făcându-l să trăiască la intensitate maximă fiecare moment descris.

“Remember Me”
Idolul fetelor din întreaga lume, Rob Pattinson (alias Edward Cullen din “Twilight”), apare cu un nou proiect - “Remember Me”, în care joacă rolul lui Tyler, un tânăr care trăieşte o poveste de dragoste cu Ally. Vieţile celor doi au fost, pe alocuri, asemănătoare, întretăiate de morţile fulgerătoare ale unor persoane extrem de apropiate. Tyler l-a pierdut pe fratele său, care s-a sinucis, dar a pierdut oarecum întreaga familie, căci această tragedie i-a despărţit pe părinţi. Pe de altă parte, Ally (Emiliea de Ravin – o mai muteti vedea in serialul LOST interpretand-o pe Claire) a suferit moartea mamei, care a fost ucisă într-un accident. Pot cei doi să uite suferinţa? Vor reuşi să îşi vindece unul altuia rănile? “Remember Me” trebuie văzut, căci ne demonstrează încă o dată că viaţa trebuie trăită la maxim şi că lucrurile mărunte trebuie apreciate.

Viţa de vie- “Fetish”
Dupa relansarea “Fenomentalului” de anul acesta, pe data de 18 martie 2010, băieţii de la Viţa de vie lanseaza albumul “Fetish”. Aceta conţine 10 piese, dintre care 8 sunt noi, una este reorchestrată (“Ţine minte”) şi una este o variantă acustică a hitului “Praf de stele”. Totuşi, proiectul Viţei de vie este vechi, întrucât piesele au fost înregistrate iniţial în anul 2007, pentru a fi reluate abia anul trecut şi imprimate din nou. Melodia care dă şi titlul albumului, “Fetish”, combină pasajele lente cu cele distorsionate şi, împreună cu celelalte cântece constituie un mesaj şi un sound mai îndrăzneţ decât discurile anterioare, după cum afirmă chiar componenţii formaţiei. Tot în topul preferinţelor fanilor se află şi melodiile “Drumul spre Iad”, “Ca un clovn” şi “Mori”. Albumul apare la 3 ani după precedentul lor material, “Egon”, însă pare să aibă încă de acum un mare succes.

Teo Bologa

0 comentarii:

 
toate drepturile asupra textelor sunt rezervate exclusiv autorilor acestora